Minden nap erre gondolok... és nagyjából sikerül is kitalálni minden napra valami finomat.
Tegnap reggelire tükörtojást sütöttem, azt tettem a vajaskenyérre, és uborkát. Tízóraira maradt a körte és a magmix. Ebédre zöldségkrémlevest vittem, ami még le volt fagyasztva (persze semmi tejszín, csak a zöldségek pürésítve), a második csirkecomb volt barna rizzsel és répa, brokkoli, karfiol vegyes párolt zöldséggel. Uzsira klementin és keksz, aztán vacsorára vajas kenyér kolbásszal (persze csak kevéssel, és jó minőségűvel) és egy fél retek és egy paradicsom.
Inkább jó minőségű házikolbászt eszem, mint felvágottat, amibe mindent beledarálnak. Meg igazából jobban is szeretem. Egy jó füstölt kolbászhoz nem kell ízfokozó.
Ma reggelire kolbászos vajas kenyeret vittem, uborkával. A tízórai, uzsi és a vacsi ugyanaz, ebédre zöldséglevest vittem és lencsefőzeléket egy szelet sülthússal, ami még a disznóvágásból maradt. Nem túl sok volt.
Holnap kéne mézeskalácsot sütnöm, amit süthetnék xilittel is, de mivel méz van benne, ami gyakorlatilag olyan, mint a cukor, ezért kár a xilitet pazarolni. Holnap cukkinis sonkás spagettit főzök, ezt most találtam ki :)