Tegnap sikerült a projekt, megsütöttem a mézeskalácsot (persze hagyományos módon... azért a fél kiló xilit kicsit megdobta volna a költségét és tudjuk, a méz miatt úgyse lenne jó nekem). Aztán megfőztem mára a cukkinis sonkás tésztát, ami nagyon fincsi lett! Úgy készítettem, hogy a kockára vágott cukkinit vajon, hagymán megpároltam kicsit, rátettem fél paradicsom konzervet, kis vizet, és megfűszereztem (bazsalikom, oregano, bors), és így puhára főztem. A tésztát kimértem, megfőztem, beleszeltem a kockára vágott tiszta csirkemellhúsból készült sonkát, és az egészet összekevertem. Ezt ettem ma ebédre zöldséglevessel.
Tegnap zöldséglevest vittem és csirkecombot rizzsel és párolt répa-brokkoli-karfiol.
Reggeli, tízórai, uzsi és vacsi a szokásos volt. Semmi extra. Kimért kenyér, felvágott, keksz, sok zöldség-gyümölcs.