A héten egész jól ment a koránkelés, kaja készítés, és a munkatempóba is belefért az evés. Tegnap ebédre még a mintaétrendes hetem első napjából maradt csirkeragulevest vittem darás tésztával almaszósszal, milyen jól tettem, hogy két adagot főztem akkor belőle :) Minden bírta a fagyasztást, és a mikrózást is...
Vacsorára étterembe voltunk hivatalosak volt és közelgő névnapok alkalmából. Teljesen "étrendhű" vacsit tudtam rendelni, egy nagy tálon friss saláta mix volt fejes salátával, ubival, paradicsommal, paprikával, olívabogyó, trappista sajt, feta sajt, rajta grill csirke és karaj szeletekkel. Finom volt. Előételnek azonban nem lehetett ellenállni a felkínált langallónak, amit tepertőkrémmel megkenve lehetett fogyasztani. Ezzel kimerítettem a gyors ch adagomat elég gyorsan :) Gondolkoztam, hogy lehetne-e itthon tepertőkrémet csinálni, és esetleg néha azzal kenném meg a kenyeremet.... ?
Persze a vacsihoz desszert is járt, amibe épphogy belenyaltam, legalábbis leettem róla a növényi tejszínhabot és egy-két kis darab gyümölcskompótot. Ezt persze nem lett volna szabad, hiszen minden cukros volt benne...
Ma a reggelimet sajnos csak a kávé után tudtam megenni. Az ebéd zöldséges gombaleves volt amit úgy vettem, és itthonról vittem másodikként natúr csirkemellet főtt kölessel és brokkoli pürével. Ezek itthon voltak, egy része lefagyasztva. A tízórai, uzsonna és vacsora a szokásosak voltak.
Bár vacsora után még szívesen nassoltam volna valamit, de nem tettem.