Ez nagyon nehéz, főleg, ha az embernek éppen nincs ideje főzni, és csak a fagyasztóból ragadja ki a maradékot. Így jártam én is ebben a három napban, amikor is 3 napig zellerpürélevest ettem, és a disznótorból maradt husikat, májat hol zöldséges kölessel, hol pedig krumpli és párolt káposzta kombinációval. Reggelire padlizsánkrémes kenyeret ettem paprikával, ma pedig vajkrémes kenyeret sajttal és ubival. Mostanában az alma és a narancs a menő tízóraira és uzsonnára, közben váltogatom, hol kekszet, hol magmixet eszem hozzá. Vacsira kolbász, hurka szigorúan sok zöldséggel és a barna kenyeremmel.Tudom, hogy az utóbbi napokban sok volt a vörös hús, de holnaptól leállok, a holnapi ebéd húsmentes lesz.
Amit még nem írtam, hogy egész jó kis magkeveréket készítettem kenyérsütéshez: tökmag, napraforgó, lenmag, szezámmag van benne jól összevegyítve, és a kenyérben nagyon finom. Á, épp most csipog, hogy kész a friss kenyér :)
Tésztaételeken gondolkoztam, és nem jutott volna eszembe a káposztás tészta, de a héten ki kell próbálnom. Ugyan még sosem főztem azt egyedül, de egyszer el kell kezdeni. Csak nem kaptam ma a spárban fehér káposztát. Vettem viszont mandulatejet, megkóstolom, holnap megírom, hogy ízlett.